Платежни терминали

Datecs Pay

DatecsPay е платежна услуга за малкия и среден бизнес. Комбинирахме иновативните платежни и фискални устройства на Датекс ООД с набор от допълнителни услуги и уеб приложение, за да ви предложим нещо ново. Едно модерно партньорство, в което Вашите нужди и цели са на преден план.

Модерни и сигурни терминали

Ние можем да предложим висококачествени, надеждни и стилни платежни терминали, подходящи за различните нужди на нашите клиенти. А черешката на тортата е, че всички те са 100 % българска разработка и производство! Разгледайте предложенията ни тук.

Лесна връзка с фискално устройство

Всичките ни терминали могат да се вържат за секунди с фискалните устройства на Датекс ООД. Поддържаме и едновременно печатане на фискалния бон и банковия слип. Забравете така досадния телбод и улеснете вашите търговци!

Лесна връзка с POS софтуер

Терминалите на DatecsPay са напълно интегрирани с продуктите на най-популярните български компании за разработка на POS софтуер, с което предоставяме на всички наши клиенти:

    • бързо, лесно и удобно приемане картови плащания, посредством директна заявка от софтуера;

    • без необходимост от повторно въвеждане на сумата от клавиатурата на терминала;

    • едновременно отпечатване на фискалния бон и банковия слип.

Ясна проследимост

Чрез онлайн портала получавате нагледна и ясна информация за всички трансакции направени през системата и може да генерирате различни справки, с които да вземате по-информирани и ползотворни решения за вашия бизнес.

Debit card