Платежни терминали

DatecsPay е платежна услуга за малкия и среден бизнес. Комбинирахме иновативните платежни и фискални устройства на Датекс ООД с набор от допълнителни услуги и уеб приложение, за да ви предложим нещо ново. Едно модерно партньорство, в което Вашите нужди и цели са на преден план.

Лесна връзка с ФУ

Намалете опашките и улеснете търговците си. Нашите терминали се връзват за секунди с ФУ на Датекс ООД и позволяват приемане на плащания с един бутон и една бележка.

Без обвързваща сметка

Няма нужда да си отваряте нова сметка, нито пък да се ограничавате с коя банка да работите. Ще превеждаме парите в избраната и удобна за Вас сметка.

Бърз достъп до парите Ви

Получете парите си на следващия работен ден за всички карти издадени в България и на втория работен за карти от чужбина.

Модерни и сигурни терминали

Ние можем да предложим висококачествени, надеждни и стилни платежни терминали, подходящи за различните нужди на нашите клиенти. А черешката на тортата е, че всички те са 100 % българска разработка и производство! Разгледайте предложенията ни тук.

Лесна връзка с фискално устройство

Всичките ни терминали могат да се вържат за секунди с фискалните устройства на Датекс ООД. Поддържаме и едновременно печатане на фискалния бон и банковия слип. Забравете така досадния телбод и улеснете вашите търговци!

Лесна връзка с POS софтуер

Терминалите на DatecsPay са напълно интегрирани с продуктите на най-популярните български компании за разработка на POS софтуер, с което предоставяме на всички наши клиенти:

  • бързо, лесно и удобно приемане картови плащания, посредством директна заявка от софтуера;
  • без необходимост от повторно въвеждане на сумата от клавиатурата на терминала;
  • едновременно отпечатване на фискалния бон и банковия слип.

Ясна проследимост

Чрез онлайн портала получавате нагледна и ясна информация за всички трансакции направени през системата и може да генерирате различни справки, с които да вземате по-информирани и ползотворни решения за вашия бизнес.

Месечен оборот на терминал С предоставен терминал Със закупен терминал
(начален)
до 1,000 лв. за изминалия месец
1.4 %
от картовите трансакции+ 5.00 лв.месечна такса
1.3 %
от картовите трансакции
до 3,000 лв. за изминалия месец 1.3 %
от картовите трансакции
1.2 %
от картовите трансакции
до 6,000 лв. за изминалия месец 1.2 %
от картовите трансакции
1.1 %
от картовите трансакции
до 10,000 лв. за изминалия месец 1.1 %
от картовите трансакции
1.0 %
от картовите трансакции
над 10,000 лв. за изминалия месец 1.0 %
от картовите трансакции
0.9 %
от картовите трансакции
Размерът за обслужване на фирмени и карти издадени извън ЕИП е 1.75% от стойността на трансакцията независимо от потребителския клас.