You are here: Фискални принтери

Касови апарати София, най ниски цени !

Фискални Принтери

Евтини фискални принтери на водещите Български фирми в бранша (Датекс, Дейзи Технолоджи,Тремол и др.).Безплатен договор за сервиз на нов фискален принтер.Промоционални цени на договор за сервиз на извънгаранционен фискален принтер.

Order by: orderby Display:
Daisy FX1200C е фискален принтер с вграден данъчен терминал за връзка с НАП и е съобразен с последните изискванията и промени на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Принтерът е подходящ за работа в разнообразни по своята сфера на дейност търговски обекти: супермаркети, ресторанти, бензиностанции и др.
460.00 Лева с ДДС
430.00 Лева с ДДС
Фискален принтер, превъзхождащ останалите модели в този клас с изумително бързия (200 мм/сек.) и безшумен печат и с най-високия в класа си печатащ механизъм – Seiko.
546.00 Лева с ДДС

Висок клас фискален принтер с висока скорост на печат и изключително лесен за използване. Уникално приложение за управление на функции, настройки и отчети от самият принтер.
572.00 Лева с ДДС
Високоскоростен, безшумен и лесен за използване. Изключително надежден, благодарение на използвания принтерен механизъм Citizen, устойчив при заливане, One touch cover open - система за отваряне и Easy paper loading - зареждане на хартия. Най-предпочитаният модел!
698.00 Лева с ДДС

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH