You are here: Промоции

Касови апарати София, най ниски цени !

Ка Сервиз - Касови апарати , Електронни везни

ПРОМОЦИИ


Order by: orderby Display:
Благодарение на адаптивния си интерфейс Zamboo успява да покрие и най-претенциозните изисквания на свойте потребители.Zamboo отговаря на изискванията за СУПТО на нар.Н-18 на МФ.
12.00 Лева с ДДС
Благодарение на адаптивния си интерфейс Мистрал успява да покрие и най-претенциозните изисквания на свойте потребители.
159.00 Лева с ДДС

Compact S – стилен, лек и изключително функционалек мобилен касов апарат с вградени батерия и Bluetooth.
214.80 Лева с ДДС
Daisy eXpert SX-KL е компактен мобилен касов апарат, съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите.Lек и компактен,удобен и устойчив,ергономичен,подходящ за работа на открити пазари, при разносна търговия, куриерска дейност и др.
216.00 Лева с ДДС

Новият мобилен касов апарат е съчетание от компактни размери, модерен дизайн и високи технологии. Подходящ е за открити пазари, мобилна търговия, куриери и др.
229.00 Лева с ДДС
Компактен, лек, с възможност за работа на батерия! С малък размер и големи бутони; с вътрешна хартиена ролка! DP-150 има възможност за избор на ЦВЯТ !
290.00 Лева с ДДС

DP-25 X е оборудван с 3G модем за връзка, възможност за работа с до 99 департамента и до 100 000 артикула! DP-25 e съвременен и надежден касов апарат.
340.00 Лева с ДДС
Компактен стационарен касов апарат с вграден GPRS модем и клиентски дисплей,отговарящ изцяло на изискванията на Наредба H18.Подходящ за малки и средно натоварени търговски обекти.
340.00 Лева с ДДС

Daisy FX1200C е фискален принтер с вграден данъчен терминал за връзка с НАП и е съобразен с последните изискванията и промени на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Принтерът е подходящ за работа в разнообразни по своята сфера на дейност търговски обекти: супермаркети, ресторанти, бензиностанции и др.
460.00 Лева с ДДС
430.00 Лева с ДДС
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH