You are here: Промоции MISTRAL

Касови апарати София, най ниски цени !

Ка Сервиз - Касови апарати , Електронни везни

MISTRAL

MISTRAL MISTRAL MISTRAL MISTRAL

Благодарение на адаптивния си интерфейс Мистрал успява да покрие и най-претенциозните изисквания на свойте потребители. Възможностите за настойка на POS модула са почти неограничени, което позволява клиентите на продукта да създадат свой уникален интерфейс за маркиране, както и да включат всички характерни за съответния бизнес функционалности.

Във връзка с последните изменения на Наредба Н-18 от м.Септември 2018г. Мистрал Про ще бъде преименуван на Мистрал 3. Новият софтуер ще отговаря изцяло на изискванията на НАП и МФ като също така, ще бъдат направени и редица подобрения.

Промоционалната цена важи до 30.11.2018г. вкл. В цената са включени ВСИЧКИ допълнителни активации (Мистрал тъч, везни и т.н.)

Продуктът ще е валиден до неговата замяна с Мистрал 3. Независимо от датата при смяна към Мистрал 3 ще важат следните цени само при връщане на стара хардуерна защита (тапа):
•    Абонаментна такса на година за модул (лиценз) – 60,00 лв.. без ДДС + еднократно закупуване на хардуерна защита - 20,00 лв. без ДДС.

Мистрал Про към Мистрал 3 ще има инструмент за пълна миграция на базата данни.


Old price 430.00 Лева с ДДС
Price: 240.00 Лева с ДДС
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH