You are here: Продукти Софтуер MISTRAL

Касови апарати София, най ниски цени !

Ка Сервиз - Касови апарати , Електронни везни

MISTRAL

MISTRAL MISTRAL MISTRAL MISTRAL

Все повече клиенти се доверяват на решенията, базирани на софтуерните продукти Мистрал. Поддръжката на голям брой периферни и специализирани устройства от различен клас дава възможност на потребителите да подберат хардуер според своите функционални изисквания и финансови възможности. Ние предлагаме квалифицирана консултация и пълно интегриране на системата на всички нива в търговския обект.

Благодарение на адаптивния си интерфейс Мистрал успява да покрие и най-претенциозните изисквания на свойте потребители. Възможностите за настойка на POS модула са почти неограничени, което позволява клиентите на продукта да създадат свой уникален интерфейс за маркиране, както и да включат всички характерни за съответния бизнес функционалности.

Фирмата ни се специализира в POS решения за измерване на продуктите от сектора за плодове и зеленчуци на касовото работно място. Това спестява доста пари и възможности за възникване на недоразумения с клиентите. Класическият модел с етикетираща везна на самообслужване все повече се избягва в съвременната търговия поради факта, че той не защитава собственика от кражби. В случаите на използване на персонал за измерване на продуктите това води до директни загуби от възнаграждение.


Price: 430.28 Лева с ДДС
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH